Groot gemak en ongekend genieten!

Buffetten zoals u dat wilt

feestenenpartijenBij Buitenzorg kunt u iedere keer wat anders eten, want naast onze diverse menukaarten weet onze keukenbrigade precies wat lekker is. Afhankelijk van het seizoen, het moment van de dag en uw persoonlijke voorkeur nemen wij u mee in een ware smaaksensatie. Of u hier bij Buitenzorg geniet of op locatie, wij verzorgen het voor u. Bij Buitenzorg werken wij niet met een vastgesteld buffet, zodat we u keer op keer kunnen verrassen.

Uiteraard hebben wij diverse buffetten samengesteld die een indruk geeft van de mogelijkheden, welke wij aanpassen met uw lievelingsgerechten. Zo kunt u en uw gezelschap rijkelijk genieten van verschillende smaken. Eventuele diëten, allergieën en/of spijswetten kunnen van te voren ook kenbaar worden gemaakt. Bekijk ons veelzijdige buffetten assortiment en laat ons weten wat u het lekkerste lijkt. Wilt u genieten van buffetten in een besloten kring? Neem dan ook eens een kijkje in onze ruimtes en zalen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.