Met een rijke historie

Buitenzorg: hét restaurant van Ede

cutleryU zoekt een restaurant in Ede? Dan is het fijn dat u zojuist restaurant Buitenzorg heeft ontdekt. Van alle restaurants in Ede is Buitenzorg toch wel het meest markant. Heerlijk dineren op het mooiste terras, tussen eeuwenoude kastanjebomen. Of gezellig binnen in één van onze spraakmakende zalen. Een unieke uitspanning met een rijke historie. Door de jaren heen genoten velen, vaak onder de meest uiteenlopende omstandigheden, van haar gastvrijheid.

Arthur van Schendel schreef er zijn romans, Minister H. Colijn arrangeerde er vele ontmoetingen en oorlogsslachtoffers vonden er opvang tijdens de Tweede Wereldoorlog. Exclusieve menucreaties, klinkende feesten, compleet verzorgde cateringen én uw meeting-point voor zakelijke bijeenkomsten. Bij Buitenzorg zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Graag tot ziens!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.