Sfeervol dineren in Ede!

Brasserie ‘De Zeven Reuzen’

content-brasserie-7Heerlijk dineren doet u vanaf 16:00 uur bij Buitenzorg te Ede! In onze Brasserie ‘De Zeven Reuzen’ is er een volop keuze uit onze gevarieerde à la carte kaart. Ook bent u van harte welkom voor een kopje koffie, thee, een goed glas wijn met wat lekkere hapjes of zelfs makkelijk een snelle salade. Buiten de kaart uw favoriete gerecht bestellen? Ook dat kan bij Buitenzorg! Het koken zit ons in het bloed, voor ons bestaat er niets mooiers dan een culinaire uitdaging. Eet je graag kreeft? Of wilt u uw vrienden iets bijzonders laten proeven?

 

Bel het even door, dan zorgen wij dat we het vers hebben ingekocht op de dag dat u komt eten. Verrassend! Heeft u een zakelijk etentje, romantisch onderonsje of een andere gelegenheid? Overigens ook zeer geschikt voor proeverijen en workshops. Vertel ons over uw wensen, zodat wij u de mogelijkheden kunnen aangeven in het meest historische restaurant van Ede!

Reserveren?

Dit kan telefonisch via 0318-610313 of vul ons contactformulier. Na ontvangst van uw reservering zullen wij deze aan uw bevestigen. Hartelijk dank en tot ziens!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.