Tizoc, hét feest van toen in de tijd van nu!

Feesten zoals toen, in de tijd van nu!

De beste discomuziek is al tientallen jaren te horen bij hét video-disco feest van Ede: Tizoc. Tizoc was spectaculair,  de eerste in Nederland  waar de combinatie tussen goede muziek, geheimzinnige ruimtes en het unieke videobeeldsysteem het feesten extra interessant maakte. De cultuurtempel, het huidige Malpertuus, was het toneel van verschillende spetterende live optredens van bands, DJ’s en improvisaties. Het dak ging er zoals gewoonlijk af met diverse shows, waardoor er tot in de vroege uurtjes werd gedanst op de hits van toen.

Tizoc: the great lord of Aztecs! De feestelijke sfeer zet zich nu nog steeds voort in dezelfde ruimtes met twee evenementen per jaar. Beide events trekken volle zalen met een hoop dansende en vrolijke mensen. DJ’s draaien de beste platen van vroeger en mixen dat met invloeden van nu. “Tizoc moet bewegen”, zoals Rien de Kruif dat vroeger al zo mooi zei. Deze trend wordt doorgezet met ludieke acts en originele activiteiten, zodat de authentieke sfeer van toen, niet verloren zal gaan. Leuke ideeën blijven altijd welkom, net als u!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.