Stap bij ons in het huwelijksbootje!

Sfeervolle trouwlocatie in Gelderland

trouwenBent u op zoek naar een mooie trouwlocatie in Gelderland die voldoet aan al uw wensen? Kom dan eens binnen in ons karakteristieke en sfeervolle Buitenzorg voor een rondleiding! De veelzijdigheid van het pand biedt tal van mogelijkheden zowel binnen als buiten. De vele zalen hebben elk zo hun eigen sfeer en thematische invulling, waardoor er altijd wel een ruimte is waar u verliefd op wordt. Onze ruime terrassen en prachtige tuinen zijn ideaal voor een perfecte ceremonie!

Als Huis der gemeente Ede kunt u dan ook officieel bij ons trouwen. Uiteraard mag uw trouwdag niet aan u voorbij gaan zonder mooie trouwfoto’s te maken. Hiervoor is ons pand ook uitstekend geschikt, waar de grote diversiteit aan ruimtes en sfeerelementen voor romantische plaatjes zullen zorgen. Wij laten de mogelijkheden graag aan u zien en bespreken aan de hand van onze ervaringen hoe wij u een onvergetelijk huwelijksfeest kunnen bezorgen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.