Uw catering vers bereidt door onze chef!

Compleet verzorgde catering op locatie!

Bij u thuis of op locatie tot in de puntjes verzorgt met behulp van de cateringservice van Buitenzorg. Compleet verzorgt van begin tot eind en eventueel inclusief personeel. De mogelijkheden zijn ruim en de keuze is enorm! Wij hoeven alleen van u te weten wat uw wensen zijn. Dan zorgen wij er voor dat uw verjaardag, bedrijfsfeest of receptie een smakelijk succes wordt. Wanneer gewenst kunnen wij ook gekoelde dranken en bijpassende wijnen verzorgen!

Ook materialen en de inrichting van de locatie nemen wij voor onze rekening, desgewenst ook entertainment. Zo kunnen wij u onder andere ook voorzien van gedekte tafels met stoelen, verschillende tenten en servies. Besluit u om er een intiem feestje van te maken, dan verzorgen wij de heerlijkste hapjes met plezier. Ook een maaltijd tijdens het overwerken is snel geregeld bij Buitenzorg. De afwas en het afval nemen wij uiteraard voor u mee. Kortom, met behulp van onze cateringservice is uw partij prettig geregeld!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.