Uw catering vers bereidt door onze chef!

Compleet verzorgde catering op locatie!

Cateringservice van Buitenzorg bij u thuis of op locatie. Compleet verzorgd van begin tot eind en eventueel inclusief personeel. De mogelijkheden zijn ruim en de keuze is enorm! Wij hoeven alleen van u te weten wat uw wensen zijn. Dan maken wij uw verjaardag, bedrijfsfeest of receptie tot een smakelijk succes. Wanneer gewenst kunnen wij ook gekoelde dranken en bijpassende wijnen verzorgen!

Ook materialen en de inrichting van de locatie nemen wij voor onze rekening, desgewenst ook entertainment. Zo kunnen wij u onder andere ook voorzien van gedekte tafels, stoelen, verschillende tenten en servies. Besluit u om er een intiem feestje van te maken, dan verzorgen wij met plezier de heerlijkste hapjes. Ook een maaltijd tijdens het overwerken is snel geregeld bij Buitenzorg. De afwas en het afval nemen wij uiteraard voor u mee. Kortom, met behulp van onze cateringservice is uw partij prettig geregeld!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.