Vier uw feest bij Buitenzorg!

Dé sfeervolste feestlocatie van Ede en omstreken

De sfeervolle zalen van Buitenzorg lenen zich perfect voor feesten en partijen! Zoekt u een feestlocatie? Buitenzorg mag gerust de meest spraakmakende feestlocatie van Ede en omstreken worden genoemd. Voor elk feest zijn wij de beste feestlocatie. Buitenzorg kent namelijk tal van feestzalen, elk in zijn eigen karakteristieke sfeer. Buitenzorg bestaat al sinds 1895 en het pand is nog weer ouder. En inderdaad, zoveel jaar ervaring kunt u proeven. Het pand is karakteristiek. De feestzalen nog veel meer.

Elk detail is doordrenkt van nostalgie en ademt de juiste sfeer uit. Ambiance is erg belangrijk. Kortom: de unieke feestlocatie voor een uitstekend (thema)feest, borrel, bruiloft, partij, receptie, vergadering, productpresentatie, feestmaal en diner, al vanaf 10 personen. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een vrijblijvende prijsopgaaf, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de diverse suggesties.

En met een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur, hoeven gasten niet ver te lopen.

Zalen

Feesten

Buffetten & Diners

Barbecues

Condoleance

In de middag

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die zo af en toe naar u zal worden verstuurd.