Met een rijke historie

Vaderdag

 

Een derde van de Nederlandse mannen krijgt een oergevoel van barbecueën en de helft vindt dat hij beter kan grillen dan een vrouw. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van NU.nl.

Wij nodigen de mannen dan ook van harte uit om dit onder begeleiding van onze kok in de praktijk te brengen op vaderdag zondag 16 juni 2019.

Tevens blijkt uit onderzoek dat het barbecueën het leukst is met vrienden en familie (neem dus gerust iedereen mee) en natuurlijk is goed eten het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde barbecue. Zo blijken gamba’s, gepofte aardappelen en groentespiesjes tot de favoriete barbecuegerechten te horen, maar de satéspies, hamburger en speklap zijn nog steeds het populairst. Ook de vegetarische vleesvervangers zijn in opkomst. Vrijwel alle respondenten zijn het erover eens dat een barbecue zonder stokbrood ondenkbaar is. Wij verzekeren u dan ook dat dit alles niet zal ontbreken, maar we bieden nog veel meer……

Wat wordt door de ondervraagden als onprettig wordt ervaren? Bijna iedereen geeft aan een hekel te hebben aan het schoonmaken van de barbecue, het opruimen en de afwas. Hahaha, maar dat doen wij voor u!!

Kortom, schuif gezellig aan voor een grandioos barbecuediner. Kosten zijn € 27,50 per persoon – Kinderen tot en met 12 jaar € 13,50 – Peuters tot en met 3 jaar gratis. Graag van te voren even reserveren!

Terug naar overzicht