Met een rijke historie

Tizoc Party

Entreebewijs Tizoc

Op zaterdag 29 oktober 2022 (als de klok wordt verzet) opent Buitenzorg wederom haar deuren voor de grootste discotheek van Ede en omstreken:

TIZOC THE PARTY – Soulmen’s Party tribute to Michael Jackson!

De D.J.’s Pim Keijman (70ties en 80ties) Richard Stap (Rock) en Hans Groters (Soul) creëren in diverse zalen een onvergetelijk discospektakel met nummers van (inter)nationale artiesten. Kortom, een avond met de grootste dance classics en herkenbare eigentijdse beats waarop iedereen die van disco, funk, rock en swingsounds houdt weer ouderwets uit zijn dak kan gaan. 

Deze editie een tribute to Michael Jackson door Soulmen’s Party. In 1987 is deze legendarische band gestart en nu 35 jaar later stoomt, spettert en swingt Soulmen’s Party nog steeds, als nooit tevoren. De band speelt oude soulkrakers, maar ook moderner repertoire met Michael Jackson in de hoofdrol.

Tickets zijn online te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/tizoc

Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 04.00 uur. En als u naar huis wilt, dan kunt u gebruik maken van onze thuisbrengservice. Onze chauffeurs brengen u op een veilige en comfortabele manier tot aan uw eigen voordeur.

TIZOC – Een feest van toen, in de tijd van nu!

 

Terug naar overzicht