Met een rijke historie

Kerstdagen – 1e kerstdag

 

KERST BIJ BUITENZORG – IDEAAL MET KINDEREN

Omdat wij begrijpen dat het voor kinderen moeilijk is om de hele avond stil aan een tafel te zitten, hebben wij voor hen een aparte speelzaal ingericht, voorzien van vele spelletjes en begeleiding. Wilt u bij uw reservering wel even doorgeven hoeveel volwassenen en kinderen er komen?

 

KERSTBUFFET – VOOR JONG EN OUD

Op beide kerstdagen kunt u bij ons om 17.00 uur terecht in zaal Malpertuus voor een driegangen Kerstbuffet. Royaal en gevarieerd zoals u van ons gewend bent.

  • Per persoon € 37,50
  • Gasten tot en met 3 jaar GRATIS!
  • Gasten tot en met 12 jaar € 18,50

 

KERSTDINER

Onze keukenbrigade heeft voor u een buitengewoon lekker vijfgangen kerstdiner samengesteld. Vanaf 18.00 uur verwelkomen wij u van harte voor een fijn aperitief en kostelijke amuses. Vervolgens gaat u genieten van het volgende heerlijke vijfgangendiner:

***

Langzaam gegaard kalfsvlees met vers gemarineerde tonijn en rucola.

***

Kreeftenparade: maar liefst drie bereidingen van kreeft

***

Burrata met huisgemaakte pesto en gepofte groente

***

Hertenbiefstuk met stoofpeer en ingelegde knolselderij

***

Grand Dessert: de lekkerste, mooiste en verrukkelijkste desserts in mini-versie, zodat u van alles kunt genieten!

Per persoon € 49,50

Bent u vegetarisch, wilt u eten volgens spijswetten of heeft u specifieke dieetwens? Laat het ons bij reservering weten.

 

KERST OP LOCATIE

Kerst organiseren op uw eigen locatie is een leuke, originele én voordelige manier om met collega’s het jaar af te sluiten. Maar wat gaat u doen en hoe kleedt u dit aan? Onze “Kerst op locatie” biedt u diverse mogelijkheden om er een bijzondere kerstborrel, -buffet of -diner van te maken. In bijna elke locatie op te bouwen, van kantine tot bedrijfshal. De ruimte wordt aangekleed en veranderd qua sfeer, al dan niet met muziek en leuke kerstactiviteiten. Tijdens de middag c.q. avond voorzien wij u van gewenste drankjes, hapjes, diner en/of buffet. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om Kerst te vieren in één van de prachtige zalen van Buitenzorg, maar ook een Nieuwjaarsborrel is mogelijk. Natuurlijk kunnen wij het hele jaar elk gewenst themafeest organiseren.

Prijs: in overleg.

 

TRAITEUR

Vanaf 1 december tot en met Nieuwjaar kant-en-klaar af te halen tussen 15.30 uur en 16.30 uur, dus ook eerste, tweede kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Wij vragen u wel om de traiteur contant te voldoen.

 

Gourmetten?

Wij verzorgen een Compleet Gourmet Driegangen diner inclusief elektrische bakplaat.

Te bestellen vanaf 4 personen à € 25,00 p.p.

Vooraf een kopje soep, u kunt kiezen uit: Paddenstoelensoep of Ossenstaartsoep

Vervolgens een volledig opgemaakte schotel met: Vers gesneden mix van groene, gele en rode paprika, courgettepartjes, champignons en uien. Aardappelsalade en rauwkostsalade, Kwarteleitjes, zalmfilet, kabeljauw en visspiesjes. Biefstuk, kipfilet, hamburger, saté. Bij behorende sauzen, stokbrood en kruidenboter

Als dessert: Tiramisu, opgebouwd met laagjes biscuit, mascarpone, koffie en op de top cacao.

 

Liever zelf iets samenstellen?

  • Carpaccio van rund, Parmezaanse kaas en pestodressing € 8,00  p.p.
  • Hors d’ oeuvres vis/vlees € 12,50  p.p.
  • Hors d’ oeuvres vis € 15,00  p.p.
  • Kreeftensoep € 12,50  p.liter
  • Ossenstaartsoep € 10,00  p.liter
  • Hoofdgerecht € 15,00  p.p.

Op schotels opgemaakt, kunnen zo de oven in met: Gestoofde hazenlopers, gekonfijte eendenpoot, reepjes scharrelzwijn en ossenhaas. Stoofpeer, rode kool en spruiten met een heerlijke gekruide puree van aardappel en selderij.

  • Dessert € 9,00 p.p.

Met o.a. kwark, bavarois, diverse mousses van chocolade, vers fruit, panna cotta, champagnetaart en tiramisu.

 

Nog zo’n goed idee van Buitenzorg!       voor ca. 10 personen     vanaf   €      150,00

Een Kerstkalkoen (heel) met bijpassende garnituren. Even in de oven èn zo op tafel! (Graag wel even overleggen met onze keuken).

 

Onze traiteur dient voor ieder toegankelijk te zijn, zo ook voor de vegetariër, in overleg bieden wij een compleet (overheerlijk) diner.

Terug naar overzicht