Met een rijke historie

KABAAL VOOR HET KERSTMAAL

 

Op zaterdag 23 december openen wij onze deuren voor Kabaal voor het Kerstmaal!

We horen je denken, leuk iets met eten! Dat heb je mooi mis, dit feest draait om allesbehalve eten. Even al die zorgen over de kerstboom, lampjes die in de knoop zitten, kerstballen die kapot vallen en laat staan het kerstdiner met de schoonouders, allemaal even lekker vergeten! En hoe doen we dat? Even flink kabaal maken voor het kerstmaal!

Met drie verschillende winterse zalen gaan we buitenzorg klaarstomen voor een grandioos kerstfeest wat Ede nog niet in de boeken heeft staan. We zullen de zalen kort aan je toelichten:

Rendier Rave: we verwelkomen je in de rendieren stal van de Kerstman hemzelf! Levensgrote rendieren, stro balen en een deftige mix van apré ski en disco classics gaat deze zaal omtoveren tot een ware disco stal.

Santa’s world: de wereld van de Kerstman, lijkt altijd een waanzinnig sprookje maar op 23 december komt dit gevaarlijk dichtbij… Megagrote zuurstokken, een ski piste, een doolhof aan kerstbomen, lampjes waar je U tegen zegt en zoveel kerstelementen dat je ze met de kerstdagen niet meer kunt zien!! Santa’s World zal het middelpunt van Kabaal voor het kerstmaal worden waar ook de Alpen Zusjes hun optreden zullen uitvoeren, houd de time table dus goed in de gaten voordat de zaal gevuld is met de elven van de Kerstman….

Yeti’s Grot: kerst draait om warmte, liefde, kleuren en veel gezelligheid. Toch zijn er altijd een paar factoren die dat willen verstoren…. De verschrikkelijke sneeuwman was op de hoogte van onze feestelijke bijeenkomst en heeft van de kelder zijn ijskoude territorium gemaakt waar om de tien minuten een heuse sneeuwstorm doorheen blaast! Mocht je hierbinnen treden… let dan goed op want voor je het weet kom je niet meer uit zijn grot muwahahahaha

Kabaal voor het kerstmaal, het kerst spektakel van Ede!

Link naar de tickets: https://linktr.ee/Jongensvoordesfeer

Volg Kabaal voor het Kerstmaal via facebook of instagram

 Een productie van Jongens voor de sfeer.

Terug naar overzicht