Met een rijke historie

Doneer een maaltijd aan een ander! v.a. heden t/m januari 2021

 

We zijn er iedere dag mee bezig: wat eten we vandaag? En zeker in deze periode staat een heerlijk, gezellig diner centraal. Maar wat als uw budget niet toereikend is of als u niet voor u alleen een uitgebreide maaltijd wilt verzorgen?

Koop dan een “Buitenzorg-zorgt-bon” , hiermee schenkt u een hoofdgerecht aan één van deze mensen. Een Buitenzorg-zorgt-bon voor een ander kunt u al voor € 15,00 kopen. Wij zorgen voor een lekker glaasje wijn (of een ander drankje) bij de maaltijd! Natuurlijk  kunt u het diner ook compleet maken met een voor- en nagerecht voor € 10,00.

Uiteraard kunt u ook zelf iemand opgeven die zo’n maaltijd verdient, de gegevens van deze persoon kunt u mailen naar buitenzorg@buitenzorg.nl. Vergeet ook niet te vermelden wanneer en hoe laat de maaltijd bezorgd mag worden. U heeft de keuze uit een vegetarisch-, vis- of vleesgerecht.

Heeft u niemand in uw omgeving om op te geven, maar wilt wel graag zo’n mooie bon schenken, dan zorgen wij dat de bewoners van oa De Rodenburgh te Ede een maaltijd ontvangen tijdens de feestdagen.

Zet u ook een hoofdgerecht op tafel bij een ander? Doneer op  NL20ABNA0216171199 ovv Buitenzorg-zorgt-bon.

Dank je wel!

Terug naar overzicht