Met een rijke historie

De hele maand december en 1 januari 2019 – TRAITEUR

TRAITEUR

Vanaf 1 december tot en met Nieuwjaar kant-en-klaar af te halen tussen 15.30 uur en 16.30 uur, dus ook eerste, tweede kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Wij vragen u wel om de traiteur contant te voldoen.

Gourmetten?

Wij verzorgen een Compleet Gourmet Driegangen diner inclusief elektrische bakplaat.

Te bestellen vanaf 4 personen à € 25,00 p.p.

Vooraf een kopje soep, u kunt kiezen uit: Paddenstoelensoep of Ossenstaartsoep

Vervolgens een volledig opgemaakte schotel met: Vers gesneden mix van groene, gele en rode paprika, courgettepartjes, champignons en uien. Aardappelsalade en rauwkostsalade, Kwarteleitjes, zalmfilet, kabeljauw en visspiesjes. Biefstuk, kipfilet, hamburger, saté. Bij behorende sauzen, stokbrood en kruidenboter

Als dessert: Tiramisu, opgebouwd met laagjes biscuit, mascarpone, koffie en op de top cacao.

Liever zelf iets samenstellen?

  • Carpaccio van rund, Parmezaanse kaas en pestodressing € 8,00  p.p.
  • Hors d’ oeuvres vis/vlees € 12,50  p.p.
  • Hors d’ oeuvres vis € 15,00  p.p.
  • Kreeftensoep € 12,50  p.liter
  • Ossenstaartsoep € 10,00  p.liter
  • Hoofdgerecht € 15,00  p.p.

Op schotels opgemaakt, kunnen zo de oven in met: Gestoofde hazenlopers, gekonfijte eendenpoot, reepjes scharrelzwijn en ossenhaas. Stoofpeer, rode kool en spruiten met een heerlijke gekruide puree van aardappel en selderij.

  • Dessert € 9,00 p.p.

Met o.a. kwark, bavarois, diverse mousses van chocolade, vers fruit, panna cotta, champagnetaart en tiramisu.

Nog zo’n goed idee van Buitenzorg!       voor ca. 10 personen     vanaf   €      150,00

Een Kerstkalkoen (heel) met bijpassende garnituren. Even in de oven èn zo op tafel! (Graag wel even overleggen met onze keuken).

Onze traiteur dient voor ieder toegankelijk te zijn, zo ook voor de vegetariër, in overleg bieden wij een compleet (overheerlijk) diner.

Terug naar overzicht